Градински център “Разцвет”

В нашия разсадник за цветя Ви очаква впечатляващо разнообразие: атрактивни саксийни цветя, кокетни балконски цветя, висококачествени саксии, пролетен и есенен разсад, външна студоустойчива растителност, ефективни препарати, торфен субстрат и други. С производство на цветя се занимаваме от дълги години, като извършваме търговия на едро и дребно.

градински център

Придайте зелен акцент на дома с цветята от нашия градински център

В избора на подходяща свежа аранжировка за домашното и офисното пространство ще Ви съдейства любезният екип на градински център „Разцвет“. Имате идея за външно или вътрешно озеленяване? Ние ще ѝ вдъхнем живот! С красиви и живописно обагрени растения преобразете всяко местенце. Освен сортовете, отглеждани от нас, можем да Ви предложим посадъчен материал и семена от световни производители на цветя.

Чудите се как да откриете нашия градински център в Стара Загора? Локацията ни е леснодостъпна и удобна не само за местните жители, но и за клиентите, пристигащи от цялата страна. Намираме се на главния път Бургас – Стара Загора, в източна посока от магазин Метро.

Защо да изберете нашите растения?

Екипът на градински център „Разцвет“ има богат дългогодишен опит в селекцията на най-добрите сортове цветя и зелени растения. Благодарение на задълбочените знания на специалистите ни, ние избираме да Ви предложим многообразие от видове, които се отличават с издръжливост на различни неблагоприятни условия, с наситени и ярки цветове, които внасят красота и разкош в жилищното или офисно пространство, в двора и градината Ви.

Подбираме най-добрия разсад и се грижим за отглеждането на красиви и здрави растения, които носят хармония и уют във всеки дом. Доверете се на нас, защото ние ще Ви дадем точни насоки за отглеждането на всеки сорт.