Градински център “Разцвет”

В нашия разсадник за цветя Ви очаква впечатляващо разнообразие: атрактивни саксийни цветя, кокетни балконски цветя, висококачествени саксии, пролетен и есенен разсад, външна студоустойчива растителност, ефективни препарати, торфен субстрат и други. С производство на цветя се занимаваме от дълги години, като извършваме търговия на едро и дребно.

градински център

Придайте зелен акцент на дома с цветята от нашия градински център

В избора на подходяща свежа аранжировка за домашното и офисното пространство ще Ви съдейства любезният екип на градински център „Разцвет“. Имате идея за външно или вътрешно озеленяване? Ние ще ѝ вдъхнем живот! С красиви и живописно обагрени растения преобразете всяко местенце. Освен сортовете, отглеждани от нас, можем да Ви предложим посадъчен материал и семена от световни производители на цветя.

Чудите се как да откриете нашия градински център в Стара Загора? Локацията ни е леснодостъпна и удобна не само за местните жители, но и за клиентите, пристигащи от цялата страна. Намираме се на главния път Бургас – Стара Загора, в източна посока от магазин Метро.