За нас

водещ производител на цветя в България

ЕТ “Бойчо Стоев – Разцвет Стоев”, създадена през 1989 г., е една от водещите фирми за производство на цветя в България, налагаща се на пазара с високо качество на своите продукти и конкурентни цени.

семейна фирма

Стартира като семейна фирма,  занимаваща се с отглеждането на зеленчуци и рязан цвят, след което се разраства и се профилира в производството на балконски, градински и саксийни цветя. Днес разполага с 20 000 кв.м. оранжерии и 30 000 кв.м. външни площи , общо 50 000 кв.м. производствена площ.

производство и търговия с цветя и подправки

Редом с производствената дейност фирмата се занимава и с търговия. През 2001 г. бе създаден Градински център “Разцвет”, където се осъществява търговия на едро и дребно с клиенти от цяла България. Освен растенията собствено производство, за да задоволи нарастващите нужди на пазара, “Разцвет” предлага и саксийни цветя от Холандия.

производство на цветен разсад

От години  “Разцвет” работи в сътрудничество с утвърдени на световно ниво компании за производство на изходен посадъчен материал и семена, което е гаранция за качество, вече добре познато на българския потребител. Основната и дейност е производство на различни видове цветен разсад за балкона и градината, декоративни храсти и саксийни цветя – като Циклама, Хризантема, Коледна звезда, Импасианс, Примула.